Психолозите казват, че жените често избират грешните мъже, защото просто не

...
Психолозите казват, че жените често избират грешните мъже, защото просто не
Коментари Харесай

Изберете типа мъж, който ви харесва и вижте какво означава това

Психолозите споделят, че дамите постоянно избират неверните мъже, защото просто не знаят по какъв начин да го създадат. Днес ви каним да вземете психологически тест , който ще покаже какъв брой добре разбирате какъв човек имате потребност.

ИЗБОР НА МЪЖ

Случва се да срещнете мъж и ви се коства, че ето я, идеалният претендент за брак. Любезен, почтен, интелигентен и също така прави положителни пари! Но тогава започваш да се срещаш с него и нещата не вървят по проект. Защо се случва това?

Колкото и съвършен да е мъжът, с който имате връзка, той може да не е прост за вас. Психолозите условно разделят мъжете и дамите на избрани видове. И всички те си пасват по разнообразни способи. Днешният ни тест ще ви помогне да определите кой мъжки вид е подобаващ за вас.

Внимателно проучете фотосите, които виждате пред себе си. Изберете кой мъж ви харесва най-вече. И по-късно прочетете какво може да значи във вашия случай. Късмет!

Дешифриране на психологическия тест от картината

Ако сте избрали фотография номер 1, тогава видът мъжки баща ви подхожда най-много . И вие сами можете умерено да бъдете приписани на вида жена-дъщеря. Имате потребност от грижа и внимание. И от време на време ви е доста мъчно да решите какво желаете.

Ако мъжът ви не ви обръща задоволително внимание, можете да станете доста нервни. В такива моменти сте задоволително капризни и сътрудникът ще би трябвало да се опита да върне вашето местонахождение. Честите кавги на тази основа могат да доведат до спиране на връзките.

За да не се случи това, би трябвало да изберете виновни мъже, които могат да станат надеждна опора за вас. Те ще изпълнят всяко ваше предпочитание, тъй като за тях ще бъде доста значимо да сте щастливи при всевъзможни условия.

С вида мъжки татко ще се чувствате като зад каменна стена. Неговата надеждност и самочувствие ще оказват помощ за построяването на в действителност мощна връзка, която несъмнено ще приключи с брак.

Ако ви е харесала втората фотография, типът мъж-дете ви подхожда. И самата ти принадлежиш към вида жена-майка, чието главно предпочитание е постоянно и на всички места да бъде нужна. Опитвате се да посветите цялото си свободно време на фамилията и приятелите.

Струва ви се, че без вашата помощ и поддръжка те няма да могат да живеят. Същото важи и за вашия мъж. Интересното е, че под всичко това се крие желанието да станеш престиж за всички и да ги подчиниш на волята им. Това не е нито неприятно, нито положително. Просто мъжът, който приема преобладаващата позиция на жена в фамилията, ще ви подхожда.

Ако харесвате фотография номер 3, можем да ви поздравим. Вие сте самодостатъчни и знаете тъкмо какво желаете от живота. Каквато и да е житейската обстановка, вие имате лично мнение по този въпрос. Следователно видът самостоятелен мъж е най-подходящ за вас . В неговите очи вие постоянно ще бъдете привлекателна и амбициозна.

Но вашият напън е толкоз мощен, че от време на време плаши смелите. Те просто не са подготвени да ви дадат толкоз независимост, колкото желаете. И на вашия декор рано или късно всички негативни черти на подобен мъж ще стартират да се акцентират.

Ще ви подхожда човек, който изцяло и изцяло ще споделя вашите възгледи и ще почита персоналното ви пространство. Такъв е казусът, когато хората нямат потребност да бъдат дружно 24 часа в денонощието. В основата на такива връзки лежи сходството на виталните правила.

Ако сте харесали фотография номер 4, вие сте вид сестра жена, която би паснала на вида мъжко дете. За вас е доста значимо да имате общи ползи с вашия сателит и да споделяте всички наслади и компликации дружно.

Подсъзнателно желаете да станете основният човек в живота си за обичания си. Ето за какво се пробвате да бъдете по едно и също време буен ухажор и най-хубав другар. Винаги сте подготвени да помогнете и да дадете добър съвет на колегата си. Затова очаквайте същото и от него.

Изборът на мъжа: редакция

Кажете ми, съгласни ли сте с резултатите от психологическия тест? Ще бъде отлично, в случай че ни кажете по какви критерии избирате сътрудник и дали към този момент имате приятел. Смятате ли, че има избран логаритъм, по който можете да определите какъв вид мъже подхожда на другите дами? Очакваме ви в мненията!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР